Tác giả CN
| Marquez,P. Maza- |
Nhan đề
| The ratio of metabolically active versus total Mycolata populations triggers foaming in a membrane bioreactor |
Từ khóa tự do
| Foaming |
Từ khóa tự do
| Mycolata |
Nguồn trích
| Water Research2016-4
Số: 1
Tập: 92 |
|
000 | 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 29761 |
---|
002 | 6 |
---|
004 | 44FDE4C4-A660-4511-A7AA-22993B443E19 |
---|
005 | 201905200940 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20190520094024|zcuonglv |
---|
041 | 0 |avie |
---|
100 | |aMarquez,P. Maza- |
---|
245 | |aThe ratio of metabolically active versus total Mycolata populations triggers foaming in a membrane bioreactor |
---|
653 | |aFoaming |
---|
653 | |aMycolata |
---|
773 | |tWater Research|d2016-4|v92|i1 |
---|
890 | |c1|a0|b0|d3 |
---|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào